Online occasion verkopen

Je wilt het internet op gaan met je auto, of beter gezegd je wilt je oude of tweedehands auto online daar in de verkoop zetten. De mooie gedachte en wens dat het verkoopproces met een succesvolle afsluiting zal worden gevierd, kan in je hoofd voorbij zijn gekomen. Hiermee doelend op dat je zoals de meeste mensen hoopt op een positief vervolg, nadat je de keuze hebt gemaakt je belangrijkste vervoermiddel te koop aan te bieden, waar je veel tijd en geld in hebt geïnvesteerd. Het is daarom verstandig dat je van tevoren duidelijk voor jezelf hebt, wat je verkoopdoelen zijn. Je kunt je hierbij afvragen welke prijs je verwacht voor je auto en binnen hoeveel tijd je je auto verkocht wilt hebben. Wil je een nieuwe auto gaan kopen? Dan is het wellicht wijs je goed in te lezen op welke kosten als voertuigenbelasting bij komen kijken en wat de NAP gegevens van een auto zijn. Een eerlijke kilometerstand is natuurlijk erg belangrijk zodat je weer dat het onderhoud netjes is gedaan.

Er zijn namelijk verschillende wegen om tot een goed resultaat te komen, alle met bijkomende voor- en nadelen. Wil je bijvoorbeeld de bekende grote algemene- of gespecialiseerde advertentiesites gebruiken, houd er dan rekening mee dat de bijkomende wekelijkse advertentiekosten, het bedrag wat je krijgt bij afronding van de verkoop, lager maakt. Je moet daarnaast ook veel tijd vrijhouden om alle potentiële kopers aan de deur van je huis te ontvangen, zodat er onderhandeld kan worden over de prijs.

Ook kan je ervoor kiezen je auto aan te bieden bij een autodealer, maar daar krijg voor een inruilauto minder terug en verwachten ze dat je een nieuwe of tweedehandsauto aanschaft, hierbij gaat ook de korting die je ontvangt als je zonder je inruiler aankomt aan je voorbij.

Ga dan ook eens kijken op een auto opkoopsite, daar krijg je gratis een aantrekkelijk bod op je auto en na akkoord kan je auto bij je huis worden opgehaald en krijg je direct jouw geld en vrijwaring.